PDA

View Full Version : Costume Info. Won't Update


ShiNo_Usagi
10-28-2012, 08:57 AM
I just tried to update the information for one of my costumes but every time I hit "Save" it doesn't do anything, but when I click on "Edit" it shows all the information I changed to be correct but won't show up unless I am viewing it to "Edit" the information. My 200x200px icon for the costume is also not appearing. Is this some new Checks and balances thing coscom is doing, and I just have to wait for my edits to be approved before they show up correctly?

natsuo
10-28-2012, 09:58 AM
Well I know for the icon you just need to clear your cache with CTRL+F5.

Why the info isn't saving could be the same thing.

Vamp-Elanor
11-02-2012, 02:24 AM
For me, the cache thing didn't work... Something similar happened before and, indeed, F5 was the way to fix everything. My icon is changed in the "costume administration" panel, but it isn't in the costume list, and on the costume's page neither. :/

Sirica
11-04-2012, 03:02 PM
I"m having the same problem with the icons, when I added a new costume it uploaded fine, but the one I edited didn't change. Neither did my profile icon, and I'm not sure until I post this if my forum icon has changed. Where/when do you use CTRL F5, does it matter what page you're on? It didn't seem to change anything for me, so its possible there's another error.

Edit: My forum icon changed, but the others are still stuck it seems.

Xaevier
11-26-2012, 12:31 AM
Yeah same here, my profile icon and costume icons will not update. When I got into the change profile and costume icon section I see the right picture but all the refreshing, cache clearing, and ctrl F5ing in the world will not get it to fix.

NiGHTmaren
11-26-2012, 12:56 PM
We do not have any form of approval queue for photos, I am thinking it's a system glitch that needs to be addressed.

_Kumi-chan_
12-09-2012, 04:51 AM
I am also running into the same issue. I've recently updated 2 of my costume icons, and they only changed in my costume administration page.

I've refreshed, restarted my browser, waited overnight, etc., but still no change in the main costume/list pages. Any word on fixing this? Thanks.