PDA

View Full Version : Review thread last page error


JasonTerror
05-11-2013, 01:07 AM
Hey, not sure if this is just me for whatever reason, but no matter what I'm on (my computer, mom's computer, phone, etc.) whenever I go to the Commissioner review Thread I get a page that says Page Not Found. It has the coscom logo on it so I'm pretty sure it's a coscom error and not a computer/internet browser error. Any fix?

Admin
05-11-2013, 01:15 AM
It's working here and I can see people are browsing it - does it happen to any page you go to in that thread?

JasonTerror
05-11-2013, 01:44 AM
Nope no other pages are doing that. But every time I go into the review threads last page, it does this:
http://i88.photobucket.com/albums/k188/RazorXCore_2006/coscom_zps77c2e339.jpg

Admin
05-11-2013, 01:54 AM
I'm stumped, that direct URL works fine for me whether I'm logged in or out. Did it just start happening tonight?

Ninbri
05-11-2013, 09:16 AM
I'm stumped, that direct URL works fine for me whether I'm logged in or out. Did it just start happening tonight?


Same here. Happens to me and a friend of mine who was leaving me a review.

SophiaHeartwell
05-11-2013, 10:50 AM
It's happened to me too. Eventually I just gave up on trying it.

Angelic_Sabyne
05-11-2013, 02:25 PM
I've gotten this error as well, though it's often been on the second-to-last page of that thread for me for some reason.

Admin
05-11-2013, 02:54 PM
OK, can you guys check to see if it's still happening now?

JasonTerror
05-11-2013, 06:33 PM
It seems to be working for me now. Thank you

Angelic_Sabyne
05-11-2013, 10:24 PM
Working for me as well. Thanks!