PDA

View Full Version : Make Registering Easier


Roanarke
02-15-2013, 02:51 PM
I don't know, maybe I am just stupid. But, I had a hard time figuring out how to register. The "Login/Register" button on the top right did not actually have a way to register. Maybe I just couldn't find it. I looked for awhile though. I ended up registering by going to the forums where it told me to register before I can post and it provided a link for me to register.

It is more frustrating then anything. Should be fixed though.

Noize
02-15-2013, 09:15 PM
No, I had a hard time as well. Took me an entire day just to find the register box. It would be great if a register button was added on the top right to avoid any confusion and frustration. :)

usuyukisou
02-20-2013, 04:24 PM
Hover your cursor over the word "Profiles" and the Register option will appear.