View Single Post
Unread 04-23-2012, 11:59 AM   #8
Zabuz
Speedy Gonzales. Quite
 
Zabuz's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1,120
Jag är dålig på alla olika sorter såhär på rak arm...:

Jag ser inget egentligt fel med att använda Biltemas Polyester. Låt det vädras ut ordentligt så det inte luktar så är det ingen fara att du skulle råka bli illamående eller något (till en hjälm då ex.) Är det bara till armour så tycker då jag det funkar bra.

Annars har du ju... fan alltså, det var skitlänge sedan jag läste på om polyester, vet att det var en som var giftig som var något med "polyurethan...-" och en som var nästintill likadan på namnet, men som var ogiftig.

JAG kan bara stå för biltemas polyester då det är den enda jag använt till större grejer, jag kan bara stå för att jag tycker den varit bra för vad jag nu gjort de gånger jag använt dem. Jag gjorde en hjälm med fiberglas och polyester därifrån, och jag tyckte den var rätt bra.

Men i övrigt lär ju det mesta harts funka. Det är bara att läsa sig till om det kanske inte är så bra- Kika runt på lite lajvforum (Google is your friend~..........) eller något, de brukar kunna ha info med på svenska. Annars så är ju RPF skitnajs att sitta och läsa på

Rota runt på nätet
, man lär sig otroligt mycket av det :]
__________________
Master of The Edit button.

http://grim---reaper.deviantart.com/

http://instagram.com/zabuzor/
Zabuz is offline   Reply With Quote