Thread: päls?
View Single Post
Unread 08-28-2012, 03:12 PM   #4
ariizu
Registered User
 
ariizu's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 28
Quote:
Originally Posted by Ninjah View Post
Prova stoff och stil, de har bra kvalitet på sina tyger, vet dock inte kvaliten på pälstygerna men det går ju att beställa hem tygprover, eller gå dit och känna efter själv
De har butiker i Malmö, Stockholm och Göteborg.
Deras hemsida hittar du här
jag har kollat deras sida förut och hittar inga bra ''hare/kanin'' tyger :/ det är så väldigt utplockat, men jag visste inte att en av deras butiker låg i göteborg så jag ska kolla upp det och åka in för att se om det är större utbud där Tack så mycket!

Quote:
Originally Posted by Woltirr View Post
jag bor i Nybro och brukar åka till kalmar när jag ska ha tyg för den enda vettiga tygaffären i området ligger där... dock har dom inte så bra utbud på pälstyg... dom har lite. svårt att få tag på bra tyg i sverige joftex har postorder men annars får du leta i tygaffärer runt dig.

metra heter affären i kalmar ligger lite i kanten av centrum över åhlens du kan ju titta om det är nåt som duger. Ska göra en ny fursuit innom det närmaste jag med ^^
metra hade jag nästan glömt, trodde den var nerlagda då det var så länge sen jag var där XD när jag åker över ska jag kolla in för o se lite närmare, för i tiden har de bara haft gorilla, snöleopard eller får/lamm tyger vet jag hoppas det har blivit större utbud Tack så mycket!
Vi kanske har ödet att stötta på varandra där
ariizu is offline   Reply With Quote