Go Back   Cosplay.com > Cosplay Chat > Site Headquarters

Reply
Thread Tools Rate Thread
Unread 10-04-2013, 01:58 PM   #1
Silvana_Girl
t h e [DARKLINGthrush]
 
Silvana_Girl's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 977
Server Error when trying to post in Marketplace?

Hi all!

I've been trying to post in the market place for a while now, the past three days when it finishes uploading my ad, it just goes to a grey screen and says Server Error. Why!? I'm using Chrome currently.

Thanks! <3
__________________
Metrocon 10 // NYAF-NYCC 2010 // Otakon 10 // Dragon*Con 10 // AWA 10


Queen Esther [Trinity Blood] // Amy Pond [ToA/FaS and THE/CB - Doctor Who] // Femme!Eleven [Doctor Who] // Mariela White [ Steampunk]

Silvana_Girl is offline   Reply With Quote
 
Unread 10-04-2013, 11:50 PM   #2
xKiYoMiNaTiONx
Registered User
 
xKiYoMiNaTiONx's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 35
I get this problem too. Especially when I'm trying to upload the pictures for the ad. It's soooo annoying right now!
__________________
Kawaii Kon 2015: Rima Touya (?); Karuta Roromiya (?); Matsuoka Kou (100%)
xKiYoMiNaTiONx is offline   Reply With Quote
Unread 10-05-2013, 02:11 AM   #3
Silvana_Girl
t h e [DARKLINGthrush]
 
Silvana_Girl's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 977
Yes it is, and help would be appreciated... Like, does something need to be disabled? Another browser besides Safari or Chrome?
__________________
Metrocon 10 // NYAF-NYCC 2010 // Otakon 10 // Dragon*Con 10 // AWA 10


Queen Esther [Trinity Blood] // Amy Pond [ToA/FaS and THE/CB - Doctor Who] // Femme!Eleven [Doctor Who] // Mariela White [ Steampunk]

Silvana_Girl is offline   Reply With Quote
Unread 10-05-2013, 07:18 AM   #4
zekitty
Come along to rainbowland
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 932
I'm getting the same problem, though when it finishes uploading my ad it just goes right back to the first screen and I have to start all over again. I've tried uploading my ads a few times now. So irritating when other peoples' new ads seem to be popping up just fine. >.>
zekitty is offline   Reply With Quote
Unread 10-09-2013, 11:08 AM   #5
Barrin
Craftsmen
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 56
exactly the same thing has ben happening to me zekitty. i'm starting to miss the "temp" marketplace. At least I got business that way.
__________________
I offer 3 types of service; pick 2:

-Good
-Cheap
-Fast

Projects and Commissions:
http://www.flickr.com/photos/projectpage

or check out my shop
http://www.justicecraig.etsy.com
Barrin is offline   Reply With Quote
Unread 10-13-2013, 08:08 PM   #6
Ravenwind
Dr. Bishie
 
Ravenwind's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 49
My ad is loading, but not the pictures! I'm on explorer and keep getting an HTTP 500 Internal server error- whatever that means. Help, anyone?
__________________
"Creativity is allowing yourself to make mistakes. Art is knowing which ones to keep."
Scott Adams
Ravenwind is offline   Reply With Quote
Unread 10-15-2013, 10:31 AM   #7
Ravenwind
Dr. Bishie
 
Ravenwind's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 49
Okay, switched to FireFox browser, but I think my problem was my photo size was too large. Normally the site tells me that, but I just kept getting the error. Re-sized the photos to under 450KB each (they ended up between 90-150KB) and they loaded fine. FYI, in case others have the same issue.
__________________
"Creativity is allowing yourself to make mistakes. Art is knowing which ones to keep."
Scott Adams
Ravenwind is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:19 PM.


Copyright 2002-2013 Cosplay.com, LLC. All Rights Reserved.
All comments and posts in our forums are the opinion of the respective poster.