Go Back   Cosplay.com > Cosplay Chat > General Cosplay Chat

Closed Thread
Thread Tools Rate Thread
Unread 06-23-2004, 05:20 PM   #1
Rippie-sama
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1
CosplayLab.com

Am i the only person with the problem of the member images aren't showing up at some point in time... o_O or are there other instances of this problem happening to you or others?


*shrugs* is the image server down or something.. cause i click on a costume name and it loads in nothing, leaving this large blank space with the description at the bottom..

and then at other times.. it loads perfectly... x__x
*dies*
Rippie-sama is offline  
 
Unread 06-23-2004, 05:29 PM   #2
Lystrade
Tsubame
 
Lystrade's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 191
That happens to me alot.. So you're not the only one! :3
Lystrade is offline  
Unread 06-23-2004, 06:35 PM   #3
ZiggyB
Registered User
The Fuzz
 
ZiggyB's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 5,027
Welcome to Cosplay.com.

No offense or anything, but this is Cosplay.com, so I don't understand why you are posting support questions about another web site.

We really have no control about how CosplayLab is run. If you are having support problems with that web site, you may want to contact them.

I'm sure they have a webmaster email you can use and they do have a livejournal community you can post to.

Since this is off topic, I'm afraid I'll have to close this thread.
ZiggyB is offline  
Closed Thread


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:15 PM.


Copyright 2002-2013 Cosplay.com, LLC. All Rights Reserved.
All comments and posts in our forums are the opinion of the respective poster.